Hoe word ik snel bruin?

Snel bruin worden met spray tan

De zomer staat voor de deur maar het lekkere zomerkleurtje van vorig jaar is er alweer vanaf, maar toch wil ik snel bruin worden om al lekker met een kleurtje de zomer in te gaan. Maar hoe word ik snel bruin? om snel bruin te kunnen worden kun je natuurlijk op zonvakantie gaan om bruin te bakken, maar dit kost ook wat. Een snellere manier kan zijn de zonnebank of een spray tan. Een spray tan is sneller dan onder de zonnebank te gaan of naar het buitenland te gaan. Bij een zonnebank moet je een paar keer onder de zonnebank liggen voor een aantal minuten om het gewenste kleurtje te krijgen. Bij zon vakanties ben je vaak lang onderweg om op bestemming te zijn. Dus dit is niet een van de snelste manieren om bruin te worden. Maar met een spray tan behandeling heb je in 10 minuten al een mooie bruine kleur.

Spray-tan

Bij deze behandeling wordt er met een speciale spray tan apparaat een DHA tanning vloeistof over je huid verneveld en je krijgt er ook nog gelijk een mooie egale bruine huid van binnen 10 minuten. Deze methode wordt vaak gebruikt bij actrices en modellen. Maar wat is DHA? DHA is een natuurlijke grondstof. Het is eigenlijk het hoofdbestand van elk zelf-bruinings product. Het is een koolhydraat wat onder andere uit suikerbieten en suikerriet kan worden gehaald. Door dit bestand reageert het bovenste deel van de huid waardoor deze bruin kleurt. Het kan in concentraties zijn verwerkt van 8 tot 14 procent. De behandeling wordt uitgevoerd in een speciaal ingerichte ruimte daarvoor bijvoorbeeld een salon. Het product kan weer uit de kleding worden gewassen. Het wordt wel aangeraden om donker ondergoed aan te doen. Hoe word ik snel bruin bij spray tan wordt er aangeraden om de huid voor de tijd de scrubben zodat het product beter bij de huid kan komen en dus sneller reageert op de HDA.

om snel bruin te worden kunnen dus verschillende manieren bedacht worden, maar soms lees je ook wel dat je ook door bepaalde voeding sneller bruin kan worden. Bijvoorbeeld van wortelen. Door het eten van rode en oranje groenten krijgt je huid een bruinere kleur. In wortel zit namelijk caroteen het zorgt voor een oranje-bruine huid. Ook door bijvoorbeeld buiten te zwemmen met mooi weer wordt je sneller bruin. ook met olie in smeren in plaats van lotion kan er voor zorgen dat je sneller bruin wordt.

Similar Articles

Inkoopautos Wij werken samen met inkoopautos.com
Geef jij binnenkort een f...   Ben je net afgestuurd, 30 geworden of heeft u een andere bijzondere aangelegenheid? Het is tijd voor een feestje! En wat is een feestje zonder catering.