Wat zijn de feestdagen waard, zonder een mooie taart?

Wees gerust, alleen de titel van dit artikel is rijmend gemaakt. De gedichten voor het heerlijk avondje moeten nog wel gemaakt worden, maar eerst gaan we het hebben over de belangrijkere zaken van het leven; lekker eten.

Bakspullen

Eetbare print

Het programma Heel Holland Bakt is voor veel hobbybakkers een inspiratie om ook thuis in de weer te gaan met beslag, bakvormen en diverse soorten suikergoed ter decoratie. De mogelijkheden met deeg en zoete waren zijn eindeloos. Het enige wat je nodig hebt zijn creatieve ideeën en natuurlijk een paar onmisbare bakspullen en -producten. Maak jouw taart extra persoonlijk door er een eetbare print op te plakken of een tekst van chocolade op te schrijven. Het is makkelijker dan je denkt en als je er niet uitkomt zijn er online genoeg video’s die uitleg geven.

Baksels, baksels, baksels

Om de donkere decemberdagen een beetje draaglijker te maken, is het in ons koude landje een gewoonte geworden om ons tegoed te doen aan allerlei vormen van lekker eten. Ook al liggen de pepernoten tegenwoordig al in de zomermaanden in de schappen, in december wordt het aantal calorieën dat we naar binnen werken nog eens flink verhoogd. En dat mag. Het leuke van dit blog is dat het geen belerend stuk is over dat we met z’n allen aan de avocado’s en de quinoa moeten. Nee, bak vooral die taart en die cupcakes. Versier ze met marsepein en chocolade. Duik de keuken in met je kinderen en verlies jezelf in de kleuren, smaken en zoetigheid van jouw unieke baksels.

Bestel jouw bakspullen

Twijfel dus niet en ga lekker aan de slag in de keuken. Voor alles wat je nog mist om de perfecte taart te maken, surf je even naar de webshop van Baking Queen. Zij verkopen alles wat met taarten en bakken te maken heeft. Ontwerp je eigen eetbare print, bestel leuke uitsteekvormpjes of probeer een van de lekkere bakmixen. Veel plezier en eetsmakelijk. Afvallen kan na de jaarwisseling ook nog.

Similar Articles

Geef jij binnenkort een f...   Ben je net afgestuurd, 30 geworden of heeft u een andere bijzondere aangelegenheid? Het is tijd voor een feestje! En wat is een feestje zonder catering.
Inkoopautos Wij werken samen met inkoopautos.com