Bierfust: ‘altijd genoeg bier voor uw klanten’

Bier is favoriet onder het horeca publiek. Bier werd voorheen in grote getalen gedronken. Vooral onder jonge mannen werd veel bier gedronken. Ook onder de oudere mannen werd regelmatig een biertje genuttigd. Op het gebied van bier zijn diverse merken te verkrijgen; van Hertog Jan tot aan Heinenken. Daarnaast zijn er ook diverse soorten bieren. Voorheen werd vooral het onderscheid gemaakt tussen speciaalbieren en bieren van de tap of fles, maar tegenwoordig is het bier assortiment nog verder uitgebreid. Er zijn ook diverse smaken bieren als radler op de markt gebracht. Een bierfust wordt nog gewoon verkocht aan de horeca. Daar is niets aan veranderd.

Waarom bierfust?

Door de komst van meerdere merken en soorten bier voelt u de boodschap al aankomen. Bier is nog steeds favoriet onder het publiek. In de horeca en ook in de supermarkt worden heel wat liters bier verkocht. Voorheen waren het vooral de jonge mannen die bier dronken in het weekend, tegenwoordig wordt door de week ook bier gedronken en niet meer alleen door de jonge mannen. Ook oudere mannen vallen onder de doelgroep bierdrinkers.

Bier wordt dus meer en vaker gedronken en de doelgroep is ook nog eens groter geworden. Een bierfust is dus geen overbodige luxe. Zeker door de komst van de vrouwelijke bierdrinkers is het als horecaonderneming verstandig om voldoende bierfusten op voorraad te hebben. De laatste jaren drinken vrouwen niet alleen speciaalbieren of bieren met smaakjes. Door veel vrouwen wordt ook veel bieren van het fust gedronken. Daardoor is de behoefte aan bierfusten ook toegenomen.

Voordelen bierfust

Het is dus een feit; bierfusten zijn al jarenlang geliefd onder het hele horecapubliek. Vrouwen, mannen, jong en oud, allemaal drinken ze bieren uit fust. Als horeca kun je ervoor kiezen om flesjes te verkopen, maar als eigenaar van een kroeg bent u veel slimmer als bier uit fusten verkoopt. Bierfusten zorgen ervoor dat de winstmarge om een glaasje bier groter wordt. Het opslaan van bierfusten is ook veel eenvoudiger. Heeft u horecaonderneming een beperkte opslag plek? Dan klinkt het u waarschijnlijk als muziek in de oren dat de bierfusten veel minder ruimte in nemen dan flesjes. Bierfusten kennen nog meer voordelen. De houdbaarheidsdatum van een fust is namelijk veel langer. Hierdoor raakt het bier uit fusten veel minder snel aan datum en brengt dit ook de nodige besparingen met zich mee. Door de lange houdbaarheidsdatum van bierfusten kunt u altijd goed smakend bier tappen. Kortom, voldoe aan de wensen van uw klanten en tap bier uit fust

Similar Articles

Geef jij binnenkort een f...   Ben je net afgestuurd, 30 geworden of heeft u een andere bijzondere aangelegenheid? Het is tijd voor een feestje! En wat is een feestje zonder catering.
Inkoopautos Wij werken samen met inkoopautos.com