Transport/logistiek van goederen op de juiste manier

Om het transport/logistiek van goederen goed en veilig te laten verlopen zijn er verschillende manieren. Het is bij transport/logistiek uitermate belangrijk dat de goederen op de juiste manier ingepakt zijn en ook goed in de vrachtwagen en het magazijn geladen en gelost worden. Een goede en veelgebruikte manier om goederen te vervoeren is met behulp van palletboxen.

transport

 

Palletboxen voor veel producten

Deze boxen zijn in uiteenlopende maten verkrijgbaar en worden ook van diverse materialen vervaardigd. Kies altijd de box die het beste bij uw goederen past. Dit betekent niet alleen de juiste omvang maar ook het juiste materiaal want niet ieder artikel wordt in dezelfde boxen bewaard. Heeft u bijvoorbeeld in uw magazijnen producten die vloeibaar zijn? Kies dan voor een goede box die afsluitbaar is en waar niets uit kan lekken. Dit voorkomt veel problemen, zowel tijdens de opslag als het vervoer.

 

Big Bag logistiek

Veelgebruikt is tegenwoordig de zogenaamde Big Bag logistiek. De hierbij gebruikte zakken kunt u het beste in een palletbox zetten. Het inladen van de goederen gaat snel en ze zitten veilig verpakt maar ook het lossen gaat eenvoudig door de zak er van bovenaf uit te tillen. De palletbox die u om de Big Bag heen doet zorgt er tijdens het vervoer voor dat de goederen niet gaan schuiven. Goed laden is hierbij uiteraard ook belangrijk.

 

Stapelbaar

De palletboxen van MP Packaging kunt u ook stapelen in de vrachtwagen. U kunt twee lagen op elkaar zetten zodat de ruimte in de auto optimaal benut wordt en er zoveel mogelijk tegelijk vervoerd kan worden. Een model dat veel gebruikt wordt is de Multibox. Deze solide en robuuste box beschermt tijdens het transport de inhoud van de Big Bag maar voorkomt ook dat deze gaat schuiven. De boxen zijn stapelbaar doordat deze op een pallet staan en kunnen wel tot 1000 kilogram per box aan inhoud dragen.

Similar Articles

Inkoopautos Wij werken samen met inkoopautos.com
Geef jij binnenkort een f...   Ben je net afgestuurd, 30 geworden of heeft u een andere bijzondere aangelegenheid? Het is tijd voor een feestje! En wat is een feestje zonder catering.